CBD,  Hamp,  Helbred,  Hud,  Ikke-kategoriseret,  Naturlig hjælp,  Såropheling,  Smerter

Smukke og velplejede fødder

De fleste glemmer at pleje deres fødder, da vi fokuserer på ansigtet og hænderne, som hele tiden kan ses. Men velplejede fødder ser ikke kun godt ud, det kan også give dig følelsen af velvære.

Tips til bløde og velplejede fødder:

  • Lav et fodbad og brug fodbadesalt, da du derved skaber det bedste udgangspunkt for, at huden efterfølgende kan suge til sig, af den pleje du tilfører.
  • Plej fødderne med en creme eller olie og forebyg dannelsen af hård hud. Prøv at påføre CBD body oil fra Neurogan på fødderne lige inden sengetid. På den måde har olien god tid til at trænge ind i huden, mens du sover. Du vil vågne op med silkebløde og glatte fødder. Er du ikke til olie? Så prøv CBD sportscremen Cooling Rub fra Neurogan, den lette creme giver fugt til fødderne, men også lindring samtidig med at du mærker en kølende fornemmelse.
  • Pas og plej dine neglebånd. Hvis du sørger for at tilføre dem fugt jævnligt, samt fjerne det døde hud, vil du ikke opleve de store problemer med dine neglebånd. Prøv denne CBD balm fra Neurogan, som giver fugt, lindring og smukke neglebånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *