Acne,  CBD,  Hamp,  Helbred,  Hud,  Ikke-kategoriseret,  Naturlig hjælp,  Rosacea,  Såropheling,  Smerter

Sådan får du en smuk efterårshud

Frygter du hvordan efteråret kan ses og mærkes på huden?

CBD kombineret med sunde og økologiske ingredienser gør underværker for huden. Efteråret er over os, hvilket betyder at huden bliver mere udsat på grund af kulde, blæst og temperaturforandringer.

Det er vigtigt at du handler, når huden giver små råb om hjælp. Det tager hårdt på vores sensitive og skandinaviske hud når vejret skifter fra sol og sommer til et koldere, vådere og mere blæsende efterår. Hvis efteråret påvirker din hud, kommer vinteren helt sikkert også til det, medmindre at du er god til at beskytte og forebygge huden, så den bliver modstandsdygtig.

Jo mere du plejer din hud til efterår, jo mere vil din hud takke dig til vinter.

God hudpleje er ikke nok til at komme igennem efteråret og vinteren uden hudproblemer. Læs med nedenfor og bliv klogere på hvordan du kan optimere din hud når efteråret nærmer sig.

Tips og triks til en smuk efterårshud

  1. Masser af fugt, fugt og fugt
    Når vejret skifter kan huden blive udtørret, derfor skal huden tilføres fugt. Prøv blandt andet CBD face cream fra Natures-Help, som efterlader huden gennemfugtet og silkeblød. Cremen trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.
  2. Spar på vandet og de lange brusebade
    Vi kender alle følelsen af dejlig varme brusebade, desværre gavner de ikke din hud. De varme bade er udtørrende for din hud. Prøv i stedet at få varmen ved at massere din krop. Prøv denne CBD massageolie fra Neurogan, som beroliger og giver fugt til huden.
  3. Undgå stress
    Hvis du er stresset ses det også på huden i form af uren hud eller andre hudubalancer. Står du midt i en travl periode som kan ses på huden? Prøv en creme som kan dulme eventuelle udbrud, denne CBD Clear Skin ansigtscreme er et forsøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *