CBD,  Hamp,  Helbred,  Hud,  Ikke-kategoriseret,  Naturlig hjælp,  Såropheling,  Smerter

CBD mod tørre og udsatte hænder

Vi vasker hænder og spritter af som aldrig før, for at beskytte os selv og andre mod coronavirus. Men den hyppige håndvask og den skrappe sprit kan være hård ved huden, så hænderne bliver tørre og får revner og sprækker.

Når du vælger et CBD hudplejeprodukt opnår du en række fordele der ikke findes i et almindeligt hudplejeprodukt, da CBD optages i kroppen via din hud. CBD binder sig til kroppens endocannabinoide system, og har dermed en effekt på mange processer i kroppen. CBD er særligt kendt for sin beroligende, balancerende og antiinflammatoriske effekt.

CBD produkter arbejder ud fra din huds tilstand, og kan dermed bidrage til:

  • Beroligelse og lindring
  • Reduktion af inflammationer
  • Hurtigere opheling af hudskader
  • Fugte tør hud

CBD cooling rub er derfor perfekt til de udsatte hænder, da CBD bringer balancen tilbage i huden. Samtidig er cremen spækket med Aloe Vera som giver en beroligende effekt på huden. Den dufter af pebermynte, som giver en lindrende og kølende effekt. Cremen er let i konsistensen, hvilket gør at den trænger hurtigt ind, uden at fedte.

Har du problemer med tørre neglebånd eller små rifter på hænderne? Giv de udsatte områder ekstra pleje med en salve. CBD salven indeholder masser af CBD og lavendel, som giver fugt, lindring og beroligelse til huden. Salven kan desuden anvendes på læberne, eller der hvor huden trænger til ekstra kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *