Acne,  CBD,  Hamp,  Helbred,  Ikke-kategoriseret

CBD Test – her er de bedste CBD produkter i 2020

Har du ofte smerter og ønsker at prøve CBD som virkemiddel? Ønsker du en sundere krop og mindre ondt? Så se med her, hvor vi finder de 5 bedste CBD produkter i 2020

De fleste har stiftet bekendtskab med navnet CBD og ved efterhånden at det kan hjælpe mod kroniske smerter og en række sygdomme. Desværre mangler der stadig fuld anerkendelse fra lægerne i DK omkring anvendelse af CBD, men der igangsættes løbende ny forskning, også i DK med meget lovende resultater. Samtidig anvender en stigende grad af befolkningen CBD olie mod diverse lidelser. Og med de efterhånden mange positive historier om, hvordan CBD har hjulpet mange imod diverse lidelser kan man ikke længere se bort fra, at CBD-olie og CBD-produkter kan have en positiv effekt på helbredet. 

Faktisk har det gennem tiden vist sig, at CBD-produkter ikke kun kan afhjælpe folk deres smerter, men også svære kroniske sygdomme. Flere og flere fortæller om, hvordan CBD har vist sig at kunne hjælpe mod bl.a.: Sclerose, acne, slidgigt, ondt i led, angst, stress, eksem og generelt medvirke til at genfinde balance i kroppen. Det kan derfor være kritisk at finde de bedste CBD produkter inden man går ud og investere i noget der ikke virker.

Men det kan være en sand jungle at finde de rette produkter, der giver den bedste virkning og som ikke er fyldt med alverdens ukendte stoffer – og hvor afsender ikke er anonym. Det er nemlig ikke et problem at finde en leverandør, det er derimod et problem at finde en leverandør, der vil lægge navn og ansigt til og som er dansk ejet. 

CBD i hudpleje – målrettet og overraskende stor effekt!

Mange anvender CBD-olie oralt, men faktisk kan CBD med stor fordel anvendes på huden. Vi satte os for at teste CBD på huden i stedet for den mere traditionelle indtag via munden. Og blev overraskede over, hvor målrettet og effektfuld CBD virker ved at anvende det direkte på huden. En langt større effekt end hvis man anvender de mere traditionelle kapsler og olier. Vi har læst at CBD optages rigtig godt i kroppen via huden – kroppens største organ. Samtidig virker CBD lokalt og overraskende hurtigt, og særlig vigtigt, den virker der hvor du har brug for CBDs effekt. Kigger man på forskning inden for CBD via huden viser det sig, at CBD aktiverer store mængder A- og E-vitamin, som bl.a. hjælper på hurtigere opheling. CBD har også stort potentiale mod acne, eksem og har samtidig en beroligende og betændelseshæmmende effekt på huden og kroppen. Det besluttede vi at undersøge, og resultatet finder du her.

Vi opsatte en række succeskriterier for hvert produkt ifm. vores test.
Blandt de testede CBD hudplejeprodukter fandt vi 5 produkter som gav markante og hurtige forbedringer:

CBD Salve med 2000 Mg CBD fra Neurogan – den lille hjælper mod alt fra hovedpine til eksem.

Succeskriteriet for en salve er, dens mange anvendelsesmuligheder, og vi fandt hurtigt vores favorit, nemlig denne multifunktionelle CBD salve fra det danske-amerikanske firma Neurogan.

Salven har et stort indhold af CBD og kan hjælpe mod en overraskende lang række problemer som ondt i led, smerter i bl.a. skulder og nakke, lindring af børnenes fald skrammer, beroligelse efter bistik eller lindring af hovedpine. Samtidig er den fantastisk mod tør hud både på kroppen, hænder, fødder og læber. Kort sagt, så er denne salve perfekt at have i tasken som ”førstehjælper” den kan nemlig afhjælpe en lang række hverdags-lidelser. 

Salven har et meget højt indhold af CBD, hvilket giver en betydelig stærkere effekt end dens pendanter på markedet med langt mindre CBD i. Kigger man på ingredienslisten så er det heller ikke noget under, at salven fungerer så godt som den gør. De har nemlig tilføjet effektive planteingredienser som: Avocado olie, Vitamin E, Jojoba olie og lavendelolie der alt sammen går ind og arbejder på at din hud bliver sundere, hurtigere helet og dine smerter bliver mindre.

NB: En ulempe kan være duften fra lavendelolien, hvis du ikke bryder dig om denne duft, kan det være svært at anvende salven. 

Du kan finde CBD-salven her.

CBD kropsolie – 4000 Mg fra Neurogan, smertelindring og beroligelse, fugt og opheling

Mange kender CBD-olien som man indtager oralt med små dråber som placeres under tungen. Det giver en forfærdelig smag og nogle synes det smager muggent, af tang og mange andre knap så fantastiske smagsarter.
Modsat den CBD-olie som skal indtages oralt, skal denne ikke indtages oralt og du kan bruge den i form af dine daglige rutiner.  

Succeskriteriet for test af CBD massageolie/kropsolie er evnen til at lindre, berolige og fugte. Og igen var vi ikke i tvivl om testens vinder. Vi oplevede at denne CBD kropsolie fra Neurogan nedsatte smerter i bl.a. lænd og ryg markant, endda inden for ganske kort tid efter påføring. Inden sengetid smurte vi olien på store dele af kroppen og udover en lækker blød hud mærkede vi en beroligende virkning, som var fantastisk inden sengetid. Olien testede vi også på tørre områder. Gamle, dybe revner på fødderne begyndte langsomt at hele op efter daglig brug af olien i testperioden. Kropsolien har hele 4.000 mg. CBD, hvilket er en af de højeste styrker vi har kunne finde frem til. 

Vi er vilde med denne potente kropsolie! Olien indeholder også lavendel, som er med til at give den beroligende og helende virkning – den er spændte på om den derfor også være en potentiel hjælper til opheling af bl.a. strækmærker og andre ar.

NB: Igen kan duften af lavendel være en ulempe, hvis du ikke bryder dig om denne duft.

Du kan finde CBD Body Oil her

CBD Clear Skin Creme 1000 mg fra Neurogan – perfekt til dig med uren hud

Vi var fulde af forventning til dette produkt, som producenten lancerer som en effektiv creme mod uren hud på grund af CBDs lovende virkning mod acne.

Og vores forventninger blev til fulde indfriet! Efter ganske få dages brug oplevede vores testperson bedring og allerede efter ganske få ugers brug var der sket en betydelig reduktion af bumser. Også hudtonen blev tydelig mindre rød – alt i alt oplevede vores testperson en hud i langt bedre balance med en markant reduktion af acne og rødme. Cremen er tilsat tea tree olie, som også har rigtig god effekt mod uren hud.  

De mange naturlige økologiske planteingredienser som jojoba, aloe vera, shea smør og acai olie, sikrer huden optimal fugt, hvilket er vigtig for at opretholde hudens barriere mod bakterier og holde huden ren og sund.

Cremen indeholder 1000 mg. CBD, hvilket ingen af de konkurrerende CBD produkter kom i nærheden af.  

Vi anbefaler denne CBD Clear Skin creme til alle med uren hud. En virkelig potent creme som vores testperson oplevede så markante forbedringer med, at han ikke længere overvejer lægeordinerede acne-produkter.

NB: Cremene har en lidt stærk duft fra tea tree olien. 

Du kan finde CBD Clear Skin her 

CBD Face cream – 1000 mg fra Neurogan – effektiv og simpel hudpleje

En af de store styrker ved cremer med CBD er, at produkterne arbejder sammen med kroppen via det endocannabinoide system. Et system, som er ansvarlig for at opretholde kroppens balance. CBD hudplejeprodukter arbejder ud fra hudens tilstand henimod at skabe balance og producenten bag denne CBD ansigtscreme fremhæver, at fordelen ved cremen er dens evne til at balancere huden, uanset tilstand.

Vi testede derfor cremen på forskellige hudtyper. Og cremen holder virkelig hvad den lover! Vores testperson med lettere eksem ved næsten og tør hud særligt på kinderne oplevede hurtigt en væsentlig lindring og forbedring. Efter ganske få dages brug var eksem og tørhed markant reduceret. og efter testperiodens udløb var al eksem i ansigtet væk. Samtidig synes fine linier at blive mindre synlige, så cremen har umiddelbart god effekt også som anti-age creme.

Testperson 2, med tendens til rødme og fedtet hud oplevede også en markant bedring, både ift. lindring af rødmen en hud og bedring af de irriterende fedtede hudområder.

Også denne creme indeholder høje mængder CBD og masser af økologiske planteingredienser, som tydeligvis arbejder på at forbedre hudens balance. Vi er vilde med ideen om, at én creme er alt vi behøver til at pleje ansigtet!

NB: Cremen kan anvendes som dag- og natcreme. En ulempe er, at den ikke indeholder SPF, man skal derfor være opmærksom på selv at tilføre solfaktor, hvis man ønsker at beskytte huden mod solen.

Du kan finde CBD Face Cream her  

CBD Cooling Rub – 2000 mg fra Neurogan – uundværlig i sports- og arbejdstasken

Med de mange historier om CBDs smertelindrende effekter var vi spændte på denne cremes effekt. Vi testede den på ømme områder, bl.a. nakke og knæ. Og igen må vi konstatere, at CBD virkelig har stort potentiale i hudpleje. 

En kølende effekt fra pebermynteolien sammen med den høje mængde CBD gav efter ca. 10-15 minutter en markant lindring! Selv smerter fra en gammel sportsskade i knæet blev væsentlig reduceret efter brug af cremen. 

Den absorberes hurtigt, hvilket er vigtigt for vores testperson som bruger cremen inden brug af udstyr i fitnesscentret.

Vi anbefaler CBD Cooling Rub cremen mod hverdagens små ømheder og større smerter fx før og efter sport. En virkelig effektiv og smertelindrende creme, som kan give den hjælp mange har brug for på job, ifm. sport o.l.

NB: Cremen har en markant duft fra pebermynteolien, så er du ikke til duften af pebermynte kan duften fra denne creme være en udfordring.

Du kan finde CBD Cooling Rub her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *