CBD olie Natures-Help, smertelindring og søvnoptimering
Brugererfaringer,  CBD,  Helbred,  Ikke-kategoriseret,  Smerter

Nu kan Else endelig sove

“Ingen medicin kan hjælpe mod mine nervesmerter – det her (CBD olie og CBD kapsler, red.) har hjulpet mig”.

Sådan udtaler Else Torup. Med diagnosen spinalstenose oplever hun konstant trykken på nerverne i hele kroppen, dog mest i benene. Smerterne er værst om natten og forårsager, at Else ikke kan sove. Ingen medicin har kunne hjælpe mod nervesmerterne.

Men, allerede efter 3 dages indtag af CBD olie fra Neurogan mærkede Else en markant bedring. Både ift. smertelindring og forbedret søvn. Else udtaler:

“Olien hjalp allerede på 3. dagen. Nu har jeg taget den i 1 år og det hjælper stadig. Når jeg stopper med kapslerne og olien går det helt galt.”

Else lider også af leddegigt, hvor hun også mærker bedring efter hun startede med CBD olie. I dag supplerer Else sin CBD olie med CBD kapsler for at give en mere langvarig virkning af CBDen i kroppen.

Sønnen blev Elses redningsmand

Else fik anbefalet produkterne fra Natures-Help gennem hendes søn, som talte med hustruen til grundlæggeren af Neurogan. Elses søn fortalte om sin mors smerter, og fik anbefalet CBD olien, som parret selv havde gode erfaringer med.

Og det har Else aldrig fortrudt.

Forskning og CBD som smertelindring

Flere og flere får øjnene op for CBD som smertelindring. Også inden for forskning viser stadig flere undersøgelse en sammenhæng mellem brug af CBD og smertelindring. Det skyldes bl.a. cannabinoiderne i cannabisolien evne til at balancere kroppens signalsystem via det endocannabinoide system. Herudover har CBD også vist potentielle anti-inflammatoriske egenskaber.

Læs mere om CBD mod smerter.

Opdateres

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *