CBD,  Hamp,  Helbred,  Kosttilskud

Er hampefrøolie det samme som CBD-olie?

Er du snublet over en hamp olie, der hævder at have de samme fordele som en CBD-olie? Eller er der overhovedet forskel? Læs med her og bliv klogere på hamp olie og CBD-olie ??⁠

Er hampefrøolie det samme som CBD-olie?

Det korte svar er nej!?⁠

Når det kommer til hamp olie og CBD-olie, er de ikke de samme. Hampefrøolie kommer fra pressede hampefrø og bruges ernæringsmæssigt på mad, da den er rig på komplekse vitaminer og næringsstoffer. Hampefrø, der presses for at fremstille hampefrøolie, bruges til at plante og dyrke hamp planter og indeholder ikke CBD?⁠

Hampplantens anatomi

Hampplantens anatomi

CBD-olie kommer fra pressede fuldvoksne hampplanter, er komplet med et naturligt fuldt spektrum på over 100 cannabinoider og interagerer med kroppens endocannabinoide system for at skabe forskellige naturlige sundhedsmæssige fordele. CBD-olie kan også bruges i opskrifter eller til hudpleje, men forskellen er, at CBD er et højdrevet phytocannabinoid-molekyle, der er i stand til at hjælpe med at understøtte fysisk og mental velvære i kroppen hos mennesker, hunde og en bred række pattedyr. CBD-olie har også vist sig at give lindring fra led- og muskelsmerter, en beroligende følelse af ro, mental komfort og hjælp til en naturlig søvncyklus

Hamp olie og CBD-olie

Natures-help tilbyder GMP-certificeret og organisk CBD-olie i de højeste styrker der findes på markedet, fra 500 mg til 12.000 mg

Hamp olie vs. CBD-olie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *