Iben reducerede smerter med CBD olie fra Natures-Help
Brugererfaringer,  CBD,  Smerter

Smerter og træthed var en del af hverdagen før CBD

Iben Zanden Ziegler blev i 2016 opereret for en diskusprolaps og fik efterfølgende daglige store smerter, som hun forgæves forsøgte at lindre med diverse medikamenter, kosttilskud mm. Derfor fik hun ordineret ”Lyricaen” (epilepsi-medicin), som hun indtog i 9 måneder. Men de mange bivirkninger, bl.a. vægtøgning samt humørpåvirkning oversteg effekten af medicinen. Iben aftalte derfor i november 2019 i samråd med lægen at trappe ud af medicinen. I den forbindelse fik hun anbefalet CBD olie fra Neurogan af en veninde og hun begyndte at indtage 50 mg. CBD olie dagligt fra 30.11.19. I dag indtager Iben ikke længere smertestillende medicin overhovedet. Hun oplever af og til begrænsede smerter, som Panodil dog kan lindre.

Herudover har Iben fibromyalgi som udover smerter også skaber træthed i hele kroppen. Efter det daglige indtag af CBD oplever Iben også at denne træthed er reduceret og hun mærker en tydelig forskel på både smerter og træthed, hvis hun ikke får taget CBD olien.

Iben udtaler: ” Jeg havde en god periode, hvor jeg havde nemt ved at komme ud af sengen, og hvor jeg følte mig særligt udhvilet, det var faktisk i starten hvor jeg tog det (CBD olie), hvor jeg kunne glemme at tage det om morgenen, når jeg stod op. Vi står op kl. 6.15 hver dag, og når vi så kom op af formiddagen ca. Kl. 10.30 så begyndte specielt ryggen at gøre ondt og mine fødder, hænder og nakke – som plejer at slå over i en hovedpine i værste fald migræne, det skete 2-3 gange. Nu glemmer jeg det ikke – det er en del af morgen rutinen, at det er noget af det første jeg tager når jeg står op”.

Opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *