Hesten Ösp får CBD fra Natures-Help
Brugererfaringer,  CBD til dyr

Hesten Ösp blev aktiv og social

Hesten Ösp var asocial og virkede trist, og døjede samtidig med sommereksem. Trine ledte derfor efter et produkt, som kunne hjælpe på alle parametre. Hun begyndte at give Ösp CBD og oplevede, at hesten herefter blev meget mere aktiv, løb med de andre på marken og livede mere op. Hun er naturligvis spændt på, om hesten også slipper af med sin sommereksem, som rigtig mange andre hesteejere oplever efter brug af CBD fra Natures-Help.eu.

Trine anvender hestepiller og hestekiks med CBD til Ösp fra Natures-Help

CBD til kæledyr

Præcis som med mennesker har også alle hvirveldyr et endocannabinoid system (ECS). ECS blev oprindelig fundet i et dyr og man har lavet en del forsøg vedr. ECS i dyr. Cannabisolie fungerer ved bl.a. at balancere dette system som påvirker fordøjelse, immunforsvar, bekæmper inflammationer, smertelindre, forbedre bindevævet – m.m.

For mennesker som dyr har CBD påvist at have mange gavnlige effekter på kroppen, og ingen nævneværdige bivirkninger. De mest almindelige er øget tarmaktivitet, mundtørhed og evt. lettere svimmelhed. Det går typisk over efter 1-2 uger. Læs mere om CBD til kæledyr.

Opdateres

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *