Emmas acne forsvandt efter dagligt indtag af CBD fra Natures-Help
Brugererfaringer,  CBD,  Hud

CBD mod acne

Søstrene Lærke og Emma Olssen har begge døjet med acne. Lærke, siden hun var 10 år. Pigernes mor Rikke Olssen skriver således til den nordjyske forhandler af CBD produkter Neurogan i sin søgen efter hjælp:

I gang med ny omgang lægeordineret præparat til sådan en hud her.. uden nogen effekt. Vi har snart prøvet alt.. cremer, laser, sæber, salver, kosttilskud, kostændringer osv.”

Efter 4 måneder med daglig indtag af CBD olie samt CBD ansigtscreme fra Neurogan, er der markante bedringer.

CBD olie og creme fra Natures-Help hjalp Lærke mod acne

Rikke skriver:

Vi har brugt masser af penge på ”teenagebehandlinger” og produkter ved kosmetolog… Vi har prøvet med kostændringer, kosttilskud mod uren hud o.l. Vi har prøvet at give huden helt ro uden alle mulige produkter…. og ”husk nu at drikke nok vand”… Ingenting har hjulpet…

Til sidst har vi prøvet 2 cremer på recept fra lægen, da konfirmation begyndte at være indenfor overskuelig fremtid… man vil jo gerne have en pæn hud på sådan en dag… den ene creme virkede ikke og den anden gav andre rigtig kedelige bivirkninger, så vi måtte stoppe behandlingen… Det er ikke sjovt at have så dårlig hud i så ung en alder – og prøvede Lærke at dække det med makeup o.l. var det også flovt…

Med CBD-dråberne og cremen har vi endelig fundet noget der virker.. vi havde faktisk prøvet CBD-olie før også – men vi har ikke været høj nok i dosis.. vi kan se at vi skal holde det ved lige – går der nogle dage hvor de ikke får smurt eller taget dråber, så blusser det op… Konfirmationen er udskudt til efteråret nu – men vi er super tilfredse med resultatet og skal nok holde det nede fremover – og bedst af alt er at det er naturlige produkter og ikke en masse kemi der har haft effekt…og at pigerne er glade“.

På billedet ses før og efter billeder af Emma, som først begyndte at lide af acne som 15 årig, mens lillesøster Lærke (billedet ovenover) har lidt af acne siden hun var 10 år.

Lærke og Emma bruger dagligt 2000 mg CBD olie samt CBD ansigtscreme fra Neurogan.

CBD har vist sig at have flere lovende gavnlige effekter når det anvendes på huden. Læs mere her.

Opdateret

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *