Batdog-smertefri med CBD fra Natures-Help
Brugererfaringer,  CBD,  CBD til dyr

“Batdog” blev fri af smerter

Mange oplever store bedringer hos deres kæledyr, efter de er begyndt at indtage CBD. Eksempelvis Michael, som er hundeejer til “Batdog”.

”Jens Bjørn Kristensen (fra Natures-Help, red.) har været en uvurderlig støtte i guidance og rette midler, og vi havde ikke haft Batdog iblandt os i dag, hvis ikke han havde haft denne yderligere lindring via disse olier… som jeg selv ikke havde en store fidus til INDEN man selv ser hvordan det virker. Så tak Jens … også på vegne af Bat(retired)Dog. Tag fat i Jens, hvis i selv, jeres dyr… eller nogen i kender døjer med smerter. Simpelt”.

Michael Jul Jensen, hundeejer til Batdog.

Opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *