CBD vaping
CBD,  Hamp

CBD Vaping: Sundere og sjovere end almindelig rygning

CBD vaping er et hit blandt rygere, der ønsker at kvitte smøgerne, eller som blot er trætte af de negative konsekvenser, rygning medfører. CBD er nemlig både interessant at bruge, da du selv kan vælge smag og nikotin-niveau samt mere fremmende for din sundhed en almindelig rygning. Du kan derfor bruge CBD vaping som et sundere alternativ til almindelig rygning og som en fornuftig måde at trappe ned på de almindelige cigaretpakker, der er skadelige for dit helbred og dine omgivelser. Derudover er der mange positive effekter ved at bruge CBD vaping frem for rygning. CBD stammer fra hampplanter af typen Cannabis Sativa, og har nogle af de gavnlige effekter uden at virke euforiserende. Derfor er det også tilladt at sælge den populære CBD-olie i Danmark. CBD vaping kan reducere følelsesmæssig stress, og er dermed et godt alternativ til cigaretten, som for mange har samme stressnedsættende funktion. En gevinst du får ved vaping er tilmed, at dine muskelspændinger reduceres, og du vil dermed opleve, at du slapper mere af i kroppen og sindet. Læs evt. også hvordan CBD kan hjælpe mod søvnløshed her.

Sundere en normal rygning

Det er naturligvis sundere helt at fravælge rygning, men er du ikke parat til det, er CBD vaping et godt og sundere alternativ til at suge i filteret fra almindelige cigaretter – måske endda et skridt på vejen mod et rygestop. Én af de primære positive gevinster du vil opleve ved at vælge vaping frem for almindelig rygning er, at du ikke inhalerer tobaksrøg. Tobaksrøg er kendt og frygtet for de usunde stoffer, der ikke kun skader dig, men også dine kære omkring dig. Med CBD vaping får du mulighed for at blande nikotin i din damp, uden du får de skadelige stoffer fra røgen i cigaretter. På den måde kan du bruge CBD vaping til at trappe ned på dit nikotin forbrug, og samtidig ekskluderer du ikke dig selv fra hyggelige stunder med vennerne med en smøg i hånden – tværtimod vil dine venner sikkert synes, det er interessant at høre mere om de positive effekter, du har oplevet ved at skifte almindelig rygning ud med CBD vaping. Med en e-cigaret inhalerer du vandbaseret damp frem for at brænde tobakken af, som du gør, når du tænder op for en almindelig cigaret. En mere lavpraktisk effekt ved at kvitte smøgerne til fordel for CBD vaping er, at dit tøj, hjem og hår ikke længere vil lugte af tobaksrøg.

Vælg en ordentlig CBD-vape væske

Det er vigtigt at vælge en god leverandør, så du er sikker på og tryg ved, at dine CBD produkter er af højeste kvalitet. Ryger du allerede, vil du opdage, at vaping er et sundere alternativ til dine almindelige smøger, fordi CBD vaping ikke skader din krop på samme måde. Du vil for eksempel ikke få vejrtrækningsproblemer, da du via vaping ikke indånder den skadelige røg fra tobakken i dine smøger. Derudover vil det ikke være til lige så stor gene for din omgangskreds, hvis du i stedet for traditionelle smøger fremover benytter CBD vaping. Alt i alt synes det i hvert fald værd at prøve – hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *