En teenagers CBD bekendelser
Brugererfaringer,  CBD,  Hamp

En teenagers CBD bekendelser…


Hej jeg hedder Isabella Kristensen, og jeg er 15 år gammel. Til dagligt går jeg på aabybro friskole i 9. klasse. Og nu vil gerne fortælle hvordan CBD’en er en vigtig del af min hverdag. 

Jeg bruger CBD’en flere gange om dagen, jeg bruger om morgen og om aftenen. Det jeg bruger det til er om morgen når jeg sidder, og lægger min make up. 

Smøre jeg mit ansigt ind i deres “ DAYTIME AGELESS CREAM” som jeg føler er med til, at give mig en flot glød i min hud resten af dagen. Og altså en flot glødende hud, hvem vil ikke have det?  

Efter jeg har lagt min Make up færdigt, så smører jeg mine læber ind i “HEMP BALM SALVE”.Som gør at når vi jo går ind i de koldere tider, og du normalt ville få tørre læber som sprækker og gør ondt, så hjælper det rigtigt godt. Også ser det jo bare pænt ud med flotte bløde læber, det syntes jeg ihvertfald. 

Også hvis jeg har tiden, og lige vil gøre lidt mere ud af mig selv. Så bruger jeg “SHOOTING RUB 200” som jeg en mega lækker fed creme. Som virkelig giver dig lækre bløde ben, som ikke bliver tørrer og det er jo dejligt, ik? Du kan også bruge den efter du har barberet dine ben, og du gerne lige vil gøre lidt ekstra ud af det. 

Også ville jeg skifte mit sengetøj, og lave en kop dejlig varm CBD te. Jeg ville tage den der hedder “HEMP AND CHAMOMILE TE” som jeg virkelig kan anbefale. Den for dig til at slappe helt af efter en lang dag på job, eller skole. Den er også virkelig god lige inden sengetid.

Når men efter jeg er færdig med at gøre mig klar så går jeg selvfølgelig ud, og spiser morgenmad “det er jo dagens vigtigste måltid”  Når jeg har spist så tager jeg en CBD pille på 500 mg. 

Jeg tager den som pille/kapsel, fordi smagen på CBD olien er ikke lige mig, men der er jo nok bare en smagssag. 

Jeg tager den fordi jeg føler at den ligesom er med til holde mig rask, og det er jo ikke dårligt, vel? 

Efter det så har Natures-help noget olie af en slags, som man drypper ned i sit glas med vand som jeg er meget glad for at bruge. 

Jeg bruger dem som hedder “ENERGY AND FOCUS” og “SLEEP AND RELAX” som jeg virkelig er glad for at bruge, og jeg føler at de virkelig gør noget godt for mig. Men om morgen bruger jeg kun “ENERGY AND FOCUS” som jeg føler at den virkelig hjælper mig med at fokusere i min skolegang, og bare generelt i min hverdag. Det er ikke CBD, men altså en form kosttilskud uden CBD, og så er det bare afsted i skole.

Når jeg så kommer hjem fra skole, og skal lave lektier tager jeg jeg et glas vand, og drypper et rør af olien “ENERGY AND FOCUS” som jeg føler at det hjælper mig holde fokuset, efter en lang dag i 

skolen. Når jeg så endelig når til tidspunktet på dagen, hvor jeg skal have fjernet min makeup og have gjort mig klar til at gå i seng. Så putter jeg CBD olien på 3000 mg i mit hoved. Men hvis du vil hører mere om hvordan CBD’en hjælper mod uren hud, så læs med videre nede…. 

Efter at have renset huden så tager jeg, og laver mig en kop “HEMP AND CHAMOMILE TE” og tager et glas vand drypper et rør “SLEEP AND RELAX” som jeg føler at en blanding mellem te’en,  og det rør af “SLEEP AND RELAX” gør at det er nemmere at falde i søvn hurtigt. 

Nu skal det ikke lyde som om jeg har store søvnproblemer, men det jeg føler at det hjælper med er at jeg har nemmere ved at lade tankerne slippe og falde i søvn.

Så det er sådan min hverdag ser ud med CBD’en i den, jeg håber i måske er blevet lidt klogere om hvad i måske kan bruge de forskellige produkter til. 

Nu vil jeg gerne give jer nogle tips og tricks omkring CBD’en, hvad den dog kan bruges til udover hvad der lige står på den, hvor meget jeg bruger, og hvor tit jeg bruger til ting udover det folk lige fortæller dig den skal bruges til.

Menstruationssmerter: 

Det her afsnit er mest til piger… Men altså drenge må selvfølgelig meget gerne læse med, jeg skal ikke stoppe jer. 

Menstruationssmerter kan være noget forfærdeligt noget, som virkelig gør ondt på os kvinder. Jeg synes personligt selv at det er noget lort. Jeg kan nærmest ikke beskrive hvor ondt det faktisk kan gøre, den følelse det giver når man har det er bare underlig så man glad, så er man sur, så man trist og så er man over lykkelig.. Ja de humørsvingninger er ikke ligefrem nemt. 

Jeg også ked af at skuffe dig lidt, og fortælle at CBD’en ikke fjerner alle smerterne eller det fjerner heller ikke alle humørsvingningerne. Men dog er jeg super glad for at bruge det, jeg har virkelig mærket hvordan det hjælper. 

Hvordan det faktisk formindsker mange af smerterne, og hvordan det gør det en lille bitte smule nemmere at være kvinde, det ugentlige besøg på måneden. 

Men altså jeg bruger CBD olien på 2000 mg, som jeg putter under tungen i 1 min. Efter det så synker jeg det også selvom jeg ikke er særlig vild med Smagen af det. Så syntes jeg det er vigtigere at komme af med smerten, ihvertfald en lille smule af dem. 

Og faktisk så førhen tog jeg normale panodiler, som ikke havde den samme virkning overhovedet. CBD’en går ind og virker meget hurtigere og hjælper meget mere.   

Det jeg også føler virker er at smøre slaven “HEMP BALM SLAVE” på mit underliv, sådan et ordentligt lag på også bare lægge dig ind, og slappe af. 

Faktisk så er det også meget rart med en kop  “HEMP AND CHAMOMILE TE” det jeg føler den hjælper med er at puste ud, og virkelig få slappet af. Og en god og nem måde at får CBD’en fra.

Så tøser i den sidste ende skal det nok gå, det lover jeg. 

Bumser og uren hud:

Uren hud og bumser det er noget af det værste ved at være teenager, og jeg ved selvfølgelig også godt der er mange voksne der også døjer med det. Det er noget af det der kan give meget lavt selvværd, og man kan jo sige at det er meget “normalt” at have, og noget i faktisk ikke burde skamme jer over. 

Selv om jeg godt ved hvor svært det er, og lade vær. Jeg er selv om sagt før 15 år gammel, og er ikke ramt af så meget uren hud. Men jeg har min perioder hvor at det er værre end andre gange. Det var engang så slemt at jeg troede det var akne, og jeg havde det meget svært ved det. Men altså så fandt jeg min hjælp i CBD’en. 

Det jeg gør for det skal hjælpe mig er, at hver aften inden jeg går i seng fjerner jeg først min make up. Som jeg i øvrigt kun bruger gode, og naturlige produkter fordi jeg føler det også er en stor del af at hjælpe din hud godt på vej. 

Når makeuppen så er fjernet så renser jeg bare lige min hud med vand godt, og grundigt. Efter smøre jeg en 3000 mg CBD olie i hovedet. Over det hele for det masseret godt og grundigt ind i hunden. Og efter det lægger jeg mig til at sove.

Altså i starten tænkte jeg at det ville jo bare give mega fedtet hud, når man så vågner. Men nej, tværtimod det giver oven i ren hud også blød hud. Så det er så bare 2 fluer med et smæk.      

Så alt i alt så er jeg rigtigt glad for CBD’en… og det er noget som jeg virkelig ikke kunne være foruden. Og jeg føler at det er noget som har gjort min hverdag nemmere, og overskuelig. Og håber at dette blog indlæg har kunne hjælp nogen af jer. 

I det mindste bare har sat nogle tanker igang, og at i har fået lysten til at måske prøve nogle af Natures-help lækre produkter, eller bare lige ville give deres hjemmeside et besøg.  

kh. Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *