Søvnløshed og CBD
CBD,  Hamp

Døjer du med søvnløshed, så bør du overveje at bruge CBD

CBD er blevet meget populært inden for den seneste årrække – også mod søvnløshed. Dette skyldes, at det har positive effekter på flere forskellige faktorer og kan være gavnlige for forskellige lidelser. CBD står for cannabidiol.  Det er et komponent fra cannabisplanten, der ikke har den euforiserende effekt på kroppen, som man ofte vil forbinde med cannabis. CBD har altså ingenting med stoffer at gøre, og man kan derfor trygt indtage det. WHO har frikendt CBD for at have nogen euforiserende effekter. Da det ikke indeholder det euforiserende stof, betyder det også, at det er lovligt at købe og anvende i langt de fleste lande. 

Der er mange, som i de seneste år, har prøvet CBD med en positiv effekt på kroppen. Dette skyldes blandt andet, at der er kommet mere opmærksomhed på området samt at forskningen viser at CBD kan have mange sundhedsmæssige fordele på både krop og sind. CBD indeholder elementer, som kan være gavnlige for kroppens funktioner, og som dermed kan have betydning for, at den fungerer optimalt. Henvend dig til din læge og få en snak om CBD eller kontakt en forhandler som kan vejlede dig. 

CBD’s effekt på søvnløshed 

Forskellige undersøgelser har bevist, at CBD kan have en positiv effekt på en række forskellige sygdomme. Samtidig viser det sig, at det har en særlig gavnlig effekt på søvnløshed.

Søvnløshed kan forårsage mange problemer. Hvis man er ramt af søvnløshed bliver man meget opmærksom på, hvor vigtigt søvn er for kroppen. Søvn er afgørende for, at man kan have en almindelig dagligdag. Søvnløsheden ses som en søvnforstyrrelse, som kan give ubehag. Ikke nok med, at den frarøver dig din søvn, så har den også en negativ indflydelse på dit helbred da vigtige processer sker under søvnen. Man kan derfor blive helt desperat, hvis man døjer med søvnløshed. Ydermere kan man opnå en følelse af, at man er villig til at gøre hvad som helst. Det kan være rigtigt vigtigt for helbredet, at man finder et behandlingsmiddel.

CBD kan være løsningen, hvor cannabisolien kan have en positiv effekt på dit helbred og gøre en forskel for din søvn og dermed komme din søvnløshed til livs. Man kan finde flere forskellige behandlingsmetoder, som ligeledes er meget effektive, men CBD er det rette valg for dig, som ønsker at sætte en stopper for søvnløsheden en gang for alle. 

Grunden til, at CBD har en positiv effekt i bekæmpelsen mod søvnløshed skyldes de helende egenskaber. Det indeholder både beroligende, anti-psykotiske og anti-inflammatoriske egenskaber, som er dem, der har den afgørende effekt på din søvnløshed. De kan derfor bidrage til, at du slapper bedre af og dermed får nemmere ved at sove.

Der er flere forskellige fordele, som er værd at fremhæve ved CBD, som du kan læse mere om her på bloggen. Udover at forbedre din søvn vil det hjælpe dig til at falde i søvn, så du ikke ligger og vender og drejer dig. Med bedre søvn vil du i løbet af dagen også kunne have en øget opmærksomhed og dermed bedre kunne koncentrere dig. 

CBD kan indtages i olie, i the, som kapsler eller evt. “gums/vingummibamser”. Natures-Help har et stort udvalg af forskellige styrker og produkter med CBD og vejleder desuden om dosering, hvilket er afgørende for optimal effekt.

Opdateret

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *