Angst og CBD
CBD,  Hamp

Er du i dagligdagen præget af angst? Prøv CBD som behandlingsmiddel

I dagens Danmark er der flere og flere, som lider af angst. Det er ofte en lidelse, som har store konsekvenser i dagligdagen. Det har derudover også ofte store konsekvenser for, at man kan fungere optimalt. Dette skyldes, at det i mange tilfælde kan sætte store begrænsninger. Dette kan være begrænsninger både for sine daglige gøremål og sociale begivenheder. I nogle tilfælde kan man være så præget af sin angst, at det kan være en bedrift i sig selv blot at komme igennem dagen. Mange mennesker, som lider af angst, døjer ofte med tankemylder, og det kan derudover også vise sig fysisk på kroppen på forskellige måder. Man kan derfor med god grund søge efter metoder, som kan hjælpe en til at dulme sine stresssymptomer. 

CBD mod angst 

CBD står for Cannabidiol, som er et komponent, der stammer fra hampplanten. Til forskel for cannabis fra hampplanten, som mange ofte forbinder med hash eller lignende stoffer, har CBD ingen euforiserende effekt på kroppen. Til gengæld kan det havde mange gavnlige effekter på forskellige lidelser. Af denne grund er stoffet også lovligt i de fleste lande, og man vil dermed kunne indtage CBD uden bekymringer for dette. Der er dog mange, der forbinder eller forveksler CBD med THC, som netop er det komponent fra hampplanter, som indeholder det euforiserende stof. Der har dog gennem de sidste år eksempelvis gennem forskning været en øget opmærksomhed på CBD, som altså ikke er euforiserende. Dette har bidraget til, at flere og flere har prøvet produktet med positiv effekt, da det har mange helbredsmæssige fordele. Det har derfor vist sig at være gavnligt for mennesker, som døjer med forskellige lidelser – heriblandt angst. 

Angst er en psykisk lidelse, som dem, der er ramt af det,ofte ikke selv kan styre eller kontrollere. Det kan derfor være en kæmpe hjælp for disse mennesker med et stof, som kan være med til at mindske de lidelser og den virkning på krop og sind, som der er forbundet med angsten. Forskningen viser, at CBD kan være en positiv effekt på angst, og det viser sig, at dem som indtager CBD har en betydelig nedgang i deres angst efter indtagelse. Det kan derfor være særdeles gavnligt for disse mennesker at indtage en dosis CBD. Det viser sig, at en dosis på blot 25 mg vil være effektiv for de fleste. Hvis ikke kan man i svære perioder gradvist øge doseringen en smule for at finde doseringen, som passer til ens behov. 

Er du ramt af angst, og mangler du et middel, som du kan bruge med angstdæmpende virkning, så kan CBD være noget for dig. Derudover kan det også have en gavnlig effekt på stressniveauet, som ofte også stiger i forbindelse med situationer med angst. Det er derfor ideelt til dig, som ønsker at lindre dine smerter og dine psykiske lidelser. Du kan opnå gode resultater med CBD uden, at du opnår nogen som helst følelse af eufori.Det anbefales dog altid, at du vender det med egen læge. 

Opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *