Hamp kan redde jorden
Hamp

Hamp = et miljøpowerhouse

HAMP er et MILJØ POWERHOUSE #klimatosse #cbd #hemp #hamp

I dag mere end nogensinde, er der fokus på at skabe bevidsthed om genbrug og indkøb af genbrugsprodukter. Lad i dag være en påmindelse om, at du hjælper klimaet ved at benytte dig af hamp produkter, vi siger at vi deltager i at skabe en miljøvenlig og bæredygtig fremtid for vores planet.

Ingen dele fra Neurogan’s hamp produktion bliver efterladt! I modsætning til rigtigt mange, som benytter sig af isoleret CBD, dyrker Neurogan fuldspektret hamp. Dette betyder, at mens andre høster en lille del af selve hampplanten, bruger Neurogan både planternes blomster og stilke. Ved at bruge hele planten minimerer vi i sidste ende værdifulde ressourcer.

Hallelujah! Hamp er en stor del af løsning på vores aktuelle klimakrise og forurening.

Når sprøjtemidler benyttes og sprøjtes på vores landjord, siver det ned i vores vandreserver, som betyder at det ødelægger fødevare- og vandforsyningernes renhed og sundhed.

Hamp er naturligt resistent over for skadedyr, og dets vækst kræver ikke pesticider eller herbicider. Ved at integrere denne afgrøde kan vi reducere afhængigheden af ​​planter, der kræver miljøskadelige kemikalier til at trives.

Lad os helbrede klodens jord!

Hamp afgrøder virker som en naturlig støvsuger, der vrider forurenet jord med giftige stoffer gennem en proces kaldet “phytoremediation”. Den enkle handling med voksende hamp resulterer i radikale fordele for jorden, den dyrkes i – giver f.eks landmænd mulighed for at rense miljøet og helbrede deres jord, imens de vokser en multifunktionel plante.

Lad os gøre verden bedre, sammen

De positive egenskaber ved at integrere hamp i vores jord, kroppe og det globale landbrugs samfund som helhed er mange. Med din fortsatte støtte af hamp kan vi gøre verden til et bedre sted sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *