natures-help.eu cbd til dyr
CBD til dyr

Gavner CBD kæledyr

Det endocannabinoide system blev første gang påvist i rotter, og senere i andre dyr. Derfor er det ikke underligt, at dyr og mennesker har mange af de samme receptorer i kroppen, og derfor vil reagere meget ens på indtagelse af CBD.

Idet CBD er påvist at have mange gavnlige effekter på kroppen, og ingen nævneværdige bivirkninger, er det derfor helt trygt at bruge CBD til sit kæledyr.

Mange kæledyr, navnligt specifikke hunderacer, lider af allergi. Dette er et stigende problem, og i denne situation vil det være oplagt at behandle sit dyr med et CBD-produkt.

CBD gavner dit kæledyrs sind

CBD kan ligeså være gavnligt, hvis dit kæledyr lider af angst, stress, hudproblemer eller har andre sundhedsmæssige udfordringer. CBD kan stabilisere dit kæledyrs indre balance, gøre det mere modstandsdygtigt, og øge livskvaliteten markant, især for dyr i behandling.

Det er ubærligt at se sit kæledyr lide af sygdom. Mange kæledyr må på et eller andet tidspunkt i deres liv forbi dyrlægen med små problemer som kløe eller irritabel mave. Andre må på operationsbordet med brækkede lemmer, eller behandles for andre alvorlige sygdomme.

Her kan CBD-olie hjælpe dit kæledyr til en hurtigere helingsproces, og skabe forøget livskvalitet.

CBD har en bevist effekt på understøtning af knoglerne. Dermed kan det hjælpe dit kæledyr med at komme hurtigere på benene efter et knoglebrud.

CBD til stressede kæledyr

Nytårsaften kan være et sandt helvede for kæledyrsejere. Mange hunde og katte er rædselsslagne for de høje brag fra fyrværkeri.

Vi har i forbindelse med denne artikel haft dialog med flere dyreejere, som i forbindelse med nytårsaften f.eks har benyttet sig af natures-help.eu dyrevenlige CBD-produkter, produktet der blev brugt til hhv. 2 hunde og 1 kat var alle denne 

Det forårsager at deres ejere bruger årets sidste aften på at berolige kæledyret, frem for at nyde festen. Her kan CBD vise sig at have en gavnlig effekt for skræmte dyr og deres ejere.

CBD er som tidligere nævnt ikke psykoaktivt. Det betyder at kæledyret ikke bliver påvirket eller skæv af CBD, men alligevel oplever en afslappende effekt.

Ligeledes kan CBD hjælpe kæledyr, som har haft en traumatisk oplevelse, og oplever stress derfra.

CBD booster kroppens celler, og foruden at give en afslappende effekt, gør det kæledyret mere modstandsdygtigt. Dermed kan kæledyrets krop bedre klare de udfordringer, som den bliver mødt med, når dyret er stresset.

Hvordan doserer jeg CBD til mit kæledyr?

Doseringen af CBD afhænger af, hvilken effekt du ønsker fra produktet. Ønsker du ar bruge CBD som et sundt tilskud, er en dråbe med 600mg CBD nok til en effekt. Ønsker du at behandle et bestemt symptom, bør du starte med en dråbe om dagen, og dernæst langsomt øge dosis til 2 dråber om dagen.

Da CBD har en meget karakteristisk smag, anbefales det, at du doserer dit produkt i dit kæledyrs mad, for at kamouflere smagen. Dog er det også muligt at give dråber direkte under tungen, eller i øret hvis dit kæledyr vil tolerere dette.

Du kan læse meget mere om CBD til kæledyr (på engelsk) HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *